Gillespie Park

Phase 1: 2015 / Phase 2: 2018

Extension and refurbishment of North London terraced house.

This project for a young family in Islington was constructed in stages, so that restrictions to time and budget did not lead to any reduction in quality. The existing house is meticulously restored with long-lasting natural materials. The rear extension is a calm family space in which to relax and enjoy the garden. The glazed pantry acts as a natural-light box, bringing daylight into the home office through an internal window, and the back of the deep kitchen through full height glass doors.

Photography by Peter Landers and Anna Stathaki

Gillespie Park

Phase 1: 2015 / Phase 2: 2018

Extension and refurbishment of North London terraced house.

This project for a young family in Islington was constructed in stages, so that restrictions to time and budget did not lead to any reduction in quality. The existing house is meticulously restored with long-lasting natural materials. The rear extension is a calm family space in which to relax and enjoy the garden. The glazed pantry acts as a natural-light box, bringing daylight into the home office through an internal window, and the back of the deep kitchen through full height glass doors.

Photography by Peter Landers and Anna Stathaki